ОНО ШТО САКРИЈУ књижевници и фарисеји, открије - Бог!

ЛИТИЈЕ - Затим, према светлости

ЛИТИЈЕ  -  Затим, према светлости
Мирослав Лукић (Штампано 2008. године у Београду). - (Целовита верзија књиге)

недеља, 13. септембар 2020.

ШТА СТОЈИ ИЗА ОВОГ СЛУЧАЈА?

 Како ће се окончати?

 

Због изношења истине о јудеомасонима угледну професорку др Мирјану Стојисављевић напао јеврејски лоби



Проф. др Хаџи Мирјана Стојисављевић
Поводом објављивања студије о Првом светском рату под називом ”Иза зидина тајни” на порталу јadovno.com, покренута је права хајка на професорку др Мирјану Стојисављевић од стране јеврејског лобија. Она у наведеној студији, коју смо ми објавили под називом ”Велико жртвоприношење српског народа у Првом светском рату од стране ”Светских владара””(https://borbazaistinu.rs/veliko-zrt...vom-svetskom-ratu-od-strane-svetskih-vladara/) храбро, аргументовано и јасно износи истину која је смишљено сакривена. У наставку можете прочитати одговор проф. др Мирјане Стојисављевић онима који је због изношење истине оптужују за антисемитизам. Треба истаћи да је због истине која не одговара Јеврејима, Свети владика Николај Жички такође оптужен за антисемитизам.

Уредништво ”Борба за истину”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v

Етичком комитету Бањалучког универзитета

Предмет: Отворено писмо израелском министру иностраних послова Израели Кацу и његовим пријатељима из Републике Српске од проф. др Мирјане Стојисављевић

Оптужујем …!


Тренутак је изузетно критичан. Ради се о спасу нације. Е. Зола

Господине Израели Кац,

Упућујем вам отворено писмо као министру иностраних послова државе Израел те вашим пријатељима из Републике Српске, иначе, високим званичницима, министру Срђану Рајчевићу и ректору Бањалучког универзитета проф. др Радославу Гајанину, које оптужујем да су поступили по наређењу “одозго” и подржали ваш ликвидаторски став када је у питању моја студија “Иза зидина тајни”. Поред осталог, у вашој представци покушали сте да ми припишете расизам према јеврејском народу и приступ теми сарајевског атентата са квазинаучног становишта и теорије завјере. Овакве злонамјерне оптужбе које ми наносе велику штету као професору, у цјелости одбацујем те овом приликом јавно изражавам протест што сте злоупотријебили политичку моћ која вам је дата како би ме научно дискредитовали.

Пишићи вам преко Етичког комитета Бањалучког унивезитета оптужујем вас за антисрбизам и поручујем да сте се грдно огријешили о истину која нам свима мора бити циљ, кад сте ме неправедно оптужили да сам творац гротескног памфлета када је у питању моја семиогенеза сарајевског атентата који нипошто није био лични чин неколико заврбованих учесника из редова средњошколске омладине. Ваша оптужба за антисемитизам је подбачај правде и има све одлике србомржње због етикета мени упућених које надилазе појавни облик шире познат као “говор мржње”. Ви сте из своје далеке земље подигли својеврсну оптужницу против мене са таквим квалификативима који би многима утјерали страх у кости, познат као ССЈ (синдром страха од Јевреја) на шта би мој земљак, чувени српски пјесник и родољуб Бранко Ћопић у Пјесми мртвих пролетера рекао:

“Десет на једнога, о зар се и то може?”

Ко да опјева овај исфабриковани “случај” уз подршку ваших пријатеља, поводом моје омање студије о сарајевском атентату, будући да је оркестрирани напад на њу непропорционалан њеном обиму, али очито не и снази поруке, због чега сте осули по њој салву оптужби које су равне нападу на Србе у модерном добу када је двадест шест земаља учествовало у агресији на моју земљу? И као што је тада однос снага био један према бесконачно, тако је и овом “случају” који сте начинили од моје студиј(иц)е о сарајевском атентату.

___________

У хитњи да ме што прије осудите, превидјели сте и ви и ваши сарадници, да је моја разоткривајућа студија “Иза зидина тајни” излагана прије равно Ш Е С Т(!) година на научном скупу “Први свјетски рат, одраз у језику, књижевности и култури”, одржан 13-14. октобра 2014. године на моме Филолошком факултету у Бањој Луци, пред еминентним научницима из земље и свијета, почев од водећих стручњака из области србистике, англистике, германистике и романистике, док су пленарне радове поднијели Светозар Кољевић, академик САНУ и Nicholas Birns (The NewSchool for Liberal Arts, New York). Притом, наглашавам, да нико од присутних на том међународном научном скупу, веома заинтересованом за моје излагање, није уочио било какве трагове антисемитизма нити говорења са становишта теорије завјере, нико осим вас, до дана данашњега, премда су многи међу њима били итекакви експерти за питање сарајевског атентата. Или управо зато што су били експерти, нису се понијели попут вас!

Потом је прошло већ П Е Т година од публиковања ове студије у мојој монографији од националног значаја “Србистика и кометари” (2015.), а Ч Е Т И Р И године што је изашла у зборнику радова са поменутог научног скупа у обиму од 569 страница! И нико до сада у њој видио није то што је ваше злонамјерно око видјело! Нити је ико у свијету тако нешто запазио иако је моја монографија већ неколико година преко Academia.edu доступна у ПДФ-у на свакој тачки земаљске кугле!  .................  

Видети више  Форум Крстарица  

 Погледати и овај одломак  . -

Нема коментара:

Постави коментар

COMPLETARIUM

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"