ОНО ШТО САКРИЈУ књижевници и фарисеји, открије - Бог!

ЛИТИЈЕ - Затим, према светлости

ЛИТИЈЕ  -  Затим, према светлости
Мирослав Лукић (Штампано 2008. године у Београду). - (Целовита верзија књиге)

Са насловне стране


..
..
СЛОВЕНСКО- АРИЈСКЕ ВЕДЕ КЊИГА ПРВА САЊТИЈЕ ПЕРУНОВЕ ВЕДЕ КЊИГА ПЕРУНОВЕ МУДРОСТИ ПРВИ КРУГ. - САГА О ИНГЛИНЗИМА

О књизи Сањтије Перунове Веде (Књига Перунове Мудрости) су једно од најстаријих словенско-аријских светих предања Сачували су их жреци – чувари древноруске инглистичке цркве православних старовераца- инглинга. Оригиналне Сањтије само се наизглед могу назвати књигом, јер су то заправо плоче од племенитог, нерђајућег метала исписане древним х'Аријским рунама. Древне руне нису слова, а ни хијероглифи онако како их данас схватамо. Руне – то су тајни ликови који носе у себи огромну количину древних знања. Та стара рунска форма писма није ишчезла у дубини минулих векова и миленијума попут других древних алфабета, азбука и буквица. Она је за жреце древноруске инглистичке цркве православних старовераца – инглинга и даље основни облик писма. У стара времена, х'Аријска руника послужила је као темељ за изградњу различитих упрошћених облика писма: древног санскрта, черт и резов црта и разреза, деванагари писма, англо-саксонске и гремано-скандинавске рунике, и многих других. Х'Аријски рунски облик писма се предаје на духовним семинарима древноруске инглистичке цркве православних старовераца-инглинга, како би се сачувао и даље, за наше потомке, и како древна мудрост не би замрла у безвремену, већ да би се и у будуће предавала с поколења у поколење. Да би се замислило како Сањтије изгледају, треба имати у виду да се свака Сањтија састоји од 16 шлока. Свака шлока садржи 9 редова, а у сваком реду под једном цртом, која се зове поднебесница, исцртано је по 16 руна. На свакој плочи су по 4 шлоке, по две са сваке стране. Девет Сањтија на 36 плоча састављају Један Круг, и те плоче, које садрже укупно 144 шлока, повезане су помоћу три алке које симболизују три света: Јаву (свет људи), Наву (свет духова и душа предака) и Праву (светли свет словенско-аријских богова). Девет кругова Сањтија, који садрже 1296 шлока, или 11664 редова, или 186624 међусобно дејствујућих х'Аријских руна, сачињавају смислени ликовни зборник који се од најдревнијих времена назива - ВЕДА, или, ако користимо латински облик – ЕДДА. Сањтије су писане у форми дијалога а записане су пре око 40 000 година. У Првом Кругу прича се о заповестима које је народима Велике Расе и Небеског Рода дао бог Перун; о догађајима који предстоје у будућности, у току Свароговог Круга и Деведесет Девет Кругова Живота, т.ј. током 40176 година, и много о чему другом.  


ЈУГОСЛОВЕНИ БЕЗ ЈУГОСЛАВИЈЕ

Ознаке: Југославија, Марко Поповић, Тито, „Балкан”

Ако пристанемо да будемо Западни Балкан, пристајемо да будемо и проблем и у проблему
Овај текст се неће бавити настанком и нестанком Југославије нити разлозима за настанак и нестанак. Југославије нема, и више је никад неће бити. Као ни Отоманске Империје. Нити ће Велика Британија од америчке колоније опет постати колонијална сила.
Овај текст је посвећен веома масовној популацији (можда чак и до два милиона наших грађана) која не пристаје на нестанак Југославије. Они то из дна душе одбијају. То су људи који живе у сећању, а не у стварности. То је фиксација, којој је све подређено. Они су Југословени и без Југославије.
Овај текст је посвећен веома масовној популацији (можда чак и до два милиона наших грађана) која не пристаје на нестанак Југославије. Они то из дна душе одбијају. То су људи који живе у сећању, а не у стварности. То је фиксација, којој је све подређено. Они су Југословени и без Југославије.
Има ту разног света. Наивних, који су веровали у братство и јединство, који су веровали да покојни Тито финансира Југославију из свог џепа, а не на рачун поколења. Многи су једноставно тада били млади, па им је све било „розе“, тако да сада старачке проблеме и зловољу везују за нестанак Југославије.
Има ту и нимало наивних. То су углавном деца припадника „ослободилачких“ „ударних“ и „пролетерских“ бригада. Зашто се припадници тих бригада, нарочито руководећи слој, није вратио кући након победе над Трећим рајхом, и шта су све радили након победе, сада није тема.

ЧОПОР И ЧАРШИЈА

Тема је да су то готово сви тајкунски „бизнисмени“, многи криминалци по затворима и „белим књигама“, па и гробљима, многи политичари који су у кући бројали дане када ће да наступи демократија, деца разних што војних што полицијских генерала, адмирала, високих службеника, разних служби безбедности и слично томе.
Та деца, многа школована иностранству о државном трошку, данас кроз спрегу новца, политике, полиције, криминала и медија претстављају елиту која је готово разорила морал у друштву (државу је давно демолирала).
То није истинска елита, која је међу собом повезана било каквом идејом или идеологијом. То је чаршија, међусобно повезана законима чопора. Плен је њихов врховни принцип.
Насупрот „успешних транзиционих хероја“, налазе се деца тих исти родитеља, али која се нису снашла у смутном времену, па су фрустрирани, бесни, и за све су им криви „великосрпски национализам, шовинизам, фашизам и, наравно, Слободан Милошевић. Он им је угасио задње лампице. Мржња је велика, велики је број тој Јe suis татин син“, тако да модератори на сајтовима B 92, Peščanikа, E-novinа морају да раде у три смене. И није уопште важно, да ли се ти изливи мржње слушају или гледају од почетка, средине или краја. Као порно филм. Није важно ни да ли су ти изливи само унутрашња потреба или је и то плаћено преко „невладиних организација“.

ЗАГРЕБ, ГЛАВНИ ГРАД СРБИЈЕ?

Пред нама је, на основама претходног погледа на свет, велика претња. Да се укључимо у „регион“. Шта то значи, још не знамо, али знамо да смо географски дефинисани као Западни Балкан (што није тачно), где је већ смештена Хрватска (што је тачно). Загреб нас већ свакога дана разним смицалицама већ обавештава да нас пут у Европу води преко Загреба. То ће рећи да ће они да нам дају домаће задатке и да ће они нас оцењују. И једног лепог дана, јако ћемо се обрадовати што је Хрватска пристала да Загреб буде и наш главни град. Тада ће ваљда почети да се отварају преосталих 35 поглавља.
Важно је знати да смо ми Централни Балкан, отприлике на пола пута између Трста и Одесе. Београд је на ушћу Саве и Дунава, стратешке тачке која се једино броји на том делу Балкана у војним наукама West Point-а. Они сигурно знају шта је то стратешка тачка.
Ако пристанемо да будемо Западни Балкан, пристајемо да изгубимо централно место на Балкану, а ушће Саве у Дунав остаје у међупростору између Источног и Западног Балкана, такорећи као ничије. = извор. више

ЛеЗ 0012908


Нема коментара:

Постави коментар

COMPLETARIUM

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"